Wij zijn No Code Websites! Een bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van websites zonder enige kennis van code.

Een professionele website hoeft niet duur te zien. Tegenwoordig kunnen dankzij WordPress websites gebouwd worden zonder enige kennis van code.

Deze website kunnen naar eigen smaak aangepast worden.
Voor elke smaak is er namelijk wel een Theme te vinden. Ja u leest het goed, een thema. Wij van No Code Websites zijn gewoon eerlijk, wij bouwen geen  websites met moeilijke code  wij bouwen ze met behulp van themes en WordPress. (lees hier hoe wij te werk gaan).

Omdat wij geen gebruik maken van moeilijke codes en ingewikkelde formules kunnen wij uw website zeer voordelig voor u maken. Wij doen namelijk niet meer het moeilijke werk (code schrijven) maar kopen een thema die aan uw wensen voldoet.

Als uw website klaar is zullen wij u (indien wenselijk) training geven hoe uw eigen website bij te houden en nieuwe content te plaatsen of nieuwe artikelen toe te voegen aan uw webshop.

Wij zijn dit bedrijf begonnen omdat we zelf altijd veel geld kwijt waren als we een website wilden laten bouwen. Vaak stonden er werkzaamheden in het factuur dar net zo goed in het Chinees had kunnen staan omdat we toch niet wisten wat het was.
En waren er echt zovele uren nodig om de websites te bouwen?
Met dit in ons achterhoofd zijn we zelf gaan proberen een website te bouwen want dankzij WordPress werd dit toegankelijk voor mensen die geen kennis hadden voor code.

Nu 4 jaar verder hebben we websites gebouwd voor Particulieren, ZZP ers en bedrijven. Een website hoeft niet duur te zijn om mooi en goed te zijn!